Pop Tribute

Media

Genre

Wij brengen voornamelijk vocale luisternummers.
Ons repertorium bestaat uit covers van Amy Winehouse, Adele, Shania Twain, Gloria Gaynor, Tina Turner, Norah Jones,U2, enz..

Speelt graag

Pop Tribute speelt graag voor een luisterpubliek, zowel binnen als buiten

Aantal leden

3

Biografie

Onze pas opgerichte groep “Pop Tribute” bestaat uit 1 vocaliste en 2 instrumentalisten.
Marlene De Sousa (De Panne) Portugese volbloed, is hoger getalenteerd wat  betreft de zangkunst. Zij vertolkt op magistrale wijze songs van onder meer Céline Dion, Alexandra Burke, Madonna, Shanya Twain, Tina Turner enz. Van haar stem krijg je zowaar kippevel.
Gerrit De Pauw (De Panne) speelt hoofdzakelijk keyboard maar ook mondharmonica, sax en accordeon. Hij genoot een klassieke muzikale opleiding en was tijdens zijn loopbaan muziekleraar in verschillende scholen in Lokeren. Hij begeleidt freelance ook andere vocalisten tijdens hun optredens.
Patrick  De Craemer (Koksijde), klassiek opgeleide gitarist, speelde eveneens vroeger in verschillende muziekgroepen.. Hij tovert de meest onmogelijke riffs uit zijn gitaren en is een meester in improvisatie.

Categorie

Technische fiche

Wij beschikken over een eigen professionele geluidsinstallatie voor optredens tot 500 personen en hebben enkel een stopcontact (of 2) met aarding nodig.
Graag een effen ondergrond, eventueel een podium en een sterk tafeltje op de PA op te plaatsen.
Wij spelen zowel binnen als buiten. Voor buitenoptredens graag een overdekte en afgeschermde plek.
Wij kunnen veel genres aan en zijn bereid om op voorhand de playlist te bespreken met de organisatoren.

Motivatie

We zijn drie gedreven muziekliefhebbers, allen wonend in de Westhoek, die hun beleving en passie willen doorgeven aan anderen.
De positieve respons van het publiek betekent voor ons een meerwaarde, een feedback en een stimulans om het telkens weer beter te doen.

Referenties

Jurycommentaar

Marlene heeft een goede aangename stem. Wat de jury betreft mag Marlene haar zuiderse roots nog meer uitspelen. Daarmee biedt ze ook wat uniek aan het project

Contactpersoon

Gerrit De Pauw
0497 42 09 59
gerrit.de.pauw@telenet.be