Carmen Deslee

Media

Genre

schlager

Speelt graag

voor een luister- en danspubliek

Aantal leden

2

Biografie

Van kindsbeen af was ik door de muziekmicrobe gebeten. Ik volgde muziekonderwijs in de academie te Harelbeke en behaalde er diploma’s voor zang, voordracht, dictie en notenleer. Begaafd met een melodieus stemgeluid begon ik al vlug op te treden. Het repertoire groeide met de jaren en zo ook de vocale kwaliteiten. Ik kaapte de eerste prijs van het publiek weg op de René Declercq- wedstrijd te Kortrijk. Een eerste prijs in solozang en vocaal ensemble was de bekroning van een zangopleiding bij Françoise Vanhecke aan het conservatorium te Kortrijk. Te Knokke-Heist won ik de cultuurprijs van het visserslied

Categorie

Technische fiche

Eigen professionele klankversterking wordt meegebracht.

Referenties

Jurycommentaar

Carmen zingt meer dan behoorlijk.

Heeft een ruim repertoire van covers, waarmee ze zich makkelijk kan aanpassen aan haar publiek. Rustig of uitbundiger, tot polonaises toe.

Zoek je het betere, aangenaam gezongen levenslied, dan zit je met Carmen goed.

 

Carmen zal altijd een aparte plaats innemen in het hart van 'Artiest zoekt Feestneus', als zijnde de eerste artieste die zich ooit aanmeldde, en de eerste artieste die een optreden voor ons verzorgde. En daar meteen in duet ging met de lokale Will Tura look- and soundalike.

 

Contactpersoon

Ben Mignon

058 62 07 30 - 0479 67 37 22

deslee.carmen@gmail.com - ben.mignon@gmail.com