Brigitte

Media

Mijn film nl fr eng dts effecten

Genre

Ik zing op instrumentale versies van liedjes van de sixties tot heden. Zowel nederlands-, frans- en engelstalige nummers; een breed gamma van zowel nummers van Mama's jasje, Demis Roussos, doobie brothers, Tina Turner, Anouk, Amy Mc Donald, ...

Speelt graag

voor een dans- of luisterpubliek, als achtergrondmuziek, zowel binnen als buiten.

Aangezien ik zowel zing in het nederlands, frans, engels , kan er met de inrichters vooraf besproken worden welk genre er het best gebracht wordt. Ik kan zowel ingezet worden bij 40+ bvb een familiefeest als bij 70+ bvb een seniorenfeest

Aantal leden

1

Biografie

Ik heb altijd graag gezongen. Ik heb een zachte stem die bij een breed publiek gesmaakt wordt. Het maakt me gelukkig dat de mensen me achteraf komen vertellen dat ze het leuk vonden.

Een verzoek nummertje mag aangevraagd worden, als ik het ken zal ik het met plezier brengen.

Als de organisatoren het toe laten dat er eens iemand een nummertje wil meezingen dan is dat voor mij geen probleem.

Categorie

Technische fiche

Ik speel steeds met een geluidsinstallatie. Een eigen installatie kan meegebracht worden, of ik kan aansluiten op een installatie die aanwezig is. Als ik mijn eigen muziekinstallatie meebreng, is het wel noodzakelijk dat ze bij slecht weer beschut staat, uit wind en regen.

Ik heb elektriciteit nodig en een tafeltje om mijn materiaal op te zetten. Een podium is geen vereiste.

Aangezien ik nog ga werken begin ik liever niet met optreden na 21 u.

Motivatie

Als ik iemand aan het werk zie op een podium, dan kriebelt het bij mij om te ‘helpen’. Ik heb al een paar keer opgetreden in mijn vriendenkring en ik krijg steeds te horen dat ik er echt iets mee moet doen.

Referenties

Floreal Nieuwpoort

Café Het Biechthuis (Veurne)

Jurycommentaar

Brigitte heeft een goede, aangename stem. Vergis je niet in wat ze haar 'zachte stem' noemt. Brigitte kan 'hard' zingen, en serieus uithalen.

Wat Brigitte brengt is 'proper', misschien wat braaf, maar dat is helemaal geen belediging. Als bij een karaoke niemand wil beginnen, dan zal Brigitte het doen, en ongetwijfeld het volk mee trekken.

Ze kan ook inspelen op verzoeknummers, wat zeker fijn is.

Gewoon zuivere, fijne muziek, die naar wens kan uitmonden in een sing-along of gewoon genieten.

 

Deze reactie van een Feestneus liegt er in elk geval niet om: "Brigitte is aangekomen om 11.30 u. en heeft ons pas verlaten om 16 u.
Ze bracht een mix van muziek, volledig afgestemd op het publiek. Een aanrader"

Contactpersoon

Brigitte Callebert

058 235449

brigitte.callebert@telenet.be